Over de dirigent

2015-06-06 Florian 6

Geboeid door de kracht van de stem

Florian Auls studeerde twee jaar schoolmuziek aan de Duitse Hogeschool voor muziek in Frankfurt am Main (HfMDK) en Duits aan de Goethe Universiteit Frankfurt am Main. Hij rondde zijn studie schoolmuziek af aan het Utrechtse Conservatorium. Tijdens zijn studie raakte hij steeds meer geboeid door de directheid en kracht van de menselijke stem. Daarom besloot hij ook koordirectie te gaan studeren. In 2012 is hij afgestudeerd op koordirectie bij Rob Vermeulen aan het Utrechtse Conservatorium. Naast het ‘Koor Nextdoor’ dirigeert hij ook het Amersfoortse ‘Theaterkoor Voice Box ‘, het ‘Provinciehuis koor’ te Utrecht en wordt bij diverse ensembles regelmatig als coach/ dirigent uitgenodigd.

Percussionist

Al vroeg werd Florian geïnspireerd door muziek. Als tienjarige werd hij tijdens een cursus West-Afrikaanse percussie gegrepen door de kracht van het ritme. Die inspiratie liet hem niet meer los en sinds 2002 geeft hij zelf percussieworkshops en -lessen. Tijdens een jaar vrijwilligerswerk in Engeland raakte hij geïnteresseerd in jazz en later ook meer in klassieke muziek.

Werkt graag met muziek en mensen samen

Tot op heden heeft Florian in circus- en cabaretprojecten, theaterproducties en verschillende bands als drummer/ percussionist gewerkt. Daarnaast deed Florian therapeutisch werk met drums bij kinderen met autisme, bij bejaarden en voor de stichting “MEMO” met muziek in kinderdagverblijven. Verder gaf hij leiding aan het basisschoolorkest van de Kohnstammschool in Utrecht. Florian werkt graag met muziek en mensen samen, en geeft ook zang- of percussieworkshops aan groepen en op feesten.

Neem voor meer informatie gerust contact met hem op via ons contactformulier

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close